Bayer & Bayer Nägelesbirne Edelbrand BIO 0,35L 40%

57.24994

EUR 57,25

EUR 163,57 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19455

Gewicht 0,83 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Bayer & Bayer Nägelesbirne Edelbrand BIO 0,35L 40%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,35 liter

Alcoholpercentage: 40%

Bayer & Bayer Nägelesbirne Edelbrand BIO is afkomstig van het familiebedrijf Bayer&Bayer, met meer dan tien hectare akkers en een biodiversiteit van boomgaarden, uit een klein dorpje Witzig-männ net buiten Linday in de buurt van de Bodensee in Duitsland.


Het fruit wordt met uiterste zorg en vakmanschap met de hand geplukt, gedistilleerd en gebotteld, zonder toevoegingen van suiker of kunstmatige aroma's.
 
Het resultaat is edele brandewijn, puur of als cuvée, die overtuigt met intense, gelaagde aroma's en de natuurlijke habitat van de weideboomgaard die perfect beschrijft.
Om dit te bereiken is mogelijk door de decennialange ervaring en productieprocessen voortdurend te perfectioneren door zorgvuldig gebruik te maken van moderne methoden.

Deze brandewijn dankt zijn gelaagde en vol fruitige perenaroma aan een oude cider peer die inheems is aan het Bodenmeer. Van dit ras zijn in de regio niet veel fruitbomen meer over, die tot deze brandewijn worden gedistilleerd. Het resultaat is een volle en uitstekende edele brandewijn.


Bayer & Bayer Nägelesbirne Edelbrand BIO is nu voor een goede prijs online te koop bij Neel Drinks, uw onlineslijter, in Nederland.