Admiral Rodney HMS Royal Oak Extra Old 0,7L 40%

65.749948

EUR 65,75

EUR 93,93 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16182

Gewicht 1,62 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Admiral Rodney HMS Royal Oak Extra Old 0,7L 40%

Land van herkomst: St. Lucia

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%
 

Admiraal G. Rodney was een briljante zeestrateeg, een verstokte gokker en een gewetenloze verzamelaar van de oorlogsbuit. Hij zal voor altijd herinnerd worden als de admiraal die de Franse linie brak tijdens de Slag om de heiligen en zo de Britse overheersing van de Caraïben verzekerde. De Admiral Rodney-serie van bekroonde rum viert deze beroemde zeeslag en proost op de moed en de moed van Britse zeevaarders die "de linie hebben gebroken" en de Franse vloot hebben overwonnen.

De HMS Royal Oak was in de voorhoede van schepen die de Fransen bij de beroemde Slag om de Heiligen aanvielen. De HMS Royal Oak, onder leiding van kapitein Thomas Burnett, manoeuvreerde vakkundig en richtte al haar 74 kanonnen op de vijand gedurende de strijd. Met 8 verloren mannen en 20 gewonden speelde de HMS Royal Oak een grote rol in de eerste schermutseling van de zeeslag en inspireerde tot de creatie van deze rum met een karakter van zeldzaamheid, intensiteit en durf.

HMS Royal Oak bevat een originele mix van Coffey Still-rum, gerijpt in Amerikaans wit eiken Bourbon-vaten gedurende 7 tot 12 jaar.

Aroma: Gedroogde pruimen, rozijnen, geroosterd eiken en tropische specerijen

Smaak: Een intens mondgevoel van zoete sultana vruchten, tabak en chocolade, met vanille en eik.

Afdronk: Complex, met zoet fruit, karamel en specerijenAdmiral Rodney HMS Royal Oak Extra Old Rum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.